Разгледайте всички пътувания за картографиране в Street View

Изображение Зимбабве

Зимбабве

Вижте Таванда Канема, който разказва историята си за картографирането на Зимбабве със Street View. Таванда заминал за родната си страна Зимбабве, за да събере изображения за Street View на столицата Хараре и на водопадите Виктория – международна туристическа дестинация в Google Карти.

Изображение Бермудски острови

Бермудски острови

Научете за това как Bermuda Tourism Authority – организацията, популяризираща Бермудските острови като туристическа дестинация, ангажира услугите на Miles Partnership, агенция в Trusted за Street View. Агенцията разполага с всичко необходимо за събирането на изображения за Street View и за използването на инструменти на Google. Агенцията помогна на Bermuda Tourism Authority да оптимизира онлайн присъствието си в Google Карти и да стимулира намирането на местни бизнеси, като в същото време помага на туристите да изследват виртуално Бермудските острови, докато планират пътуването си (или мечтаят за него!).

Изображение Тонга

Тонга

Таня Волфграм и Уикуки Кинги, основатели на Grid Pacific – организация, която популяризира културната информираност за нациите в Южния Тихи океан, документират пътуването си за картографиране на Тонга. Вижте изумителното им пътуване, с което се опитват да осъществят амбициозния си план да качат целия остров Тонга в Street View.

Акценти от срещата през 2018 г. за Street View на Google Карти

Вижте акценти от тазгодишната среща за Street View на Google Карти – ежегодно събитие, което събира заедно активни участници в Street View от целия свят