Представете бизнеса си в Google Карти

Поканете клиентите да разгледат фирмата ви отвътре с помощта на изумителни изображения в Google Карти. Работете с професионалист за Street View, за да създадете собствена завладяваща виртуална обиколка, или вземете оборудване, съвместимо със Street View, за да заснемете изображения самостоятелно.

360-градусовите панорами и обиколки дават резултати

Висококачествените снимки в малката ви бизнес обява могат да подобрят практическата работа на потребителите и да помогнат на клиентите да ви намират по-лесно. 360-градусовите обиколки дават възможност на клиентите да разгледат бизнеса отвътре, преди да дойдат, и увеличават видимостта му онлайн.

Икона за видимост

62% от посетителите предпочитат малки обяви със снимки на интериорите на магазините.

Икона за виртуална обиколка

Малките обяви със снимки и виртуалните обиколки е два пъти по-вероятно да създадат интерес.

Икона за малка обява

Пълните малки обяви внушават доверие и е със 78% по-вероятно да бъдат възприемани като утвърдени.

Икона за бизнес

Средно 41% от търсенията на бизнеси с Google Карти водят до посещение на място.

Икона за мотивиране на клиент

Малките обяви със снимки и обиколки мотивират клиентите да извършат покупка в 29% от случаите.


Покажете бизнеса си от всички гледни точки

Вдъхнете доверие и помогнете на клиентите да ви открият по-бързо, като публикувате завладяваща виртуална обиколка на фирмата си или актуализирате изображенията на фасадата ѝ в Street View. Получете помощ от професионален фотограф в Trusted за Street View или използвайте приложението Street View, за да заснемете и публикувате изображения самостоятелно.

Собственици на бизнеси

Наемете фотограф в Trusted за Street View

Работете с професионалист, специалист по заснемането на завладяващи изображения за Google Карти. Без значение дали искате нови изображения от нивото на улицата, за да представите в Street View новата си фасада, или искате висококачествена и завладяваща обиколка на фирмата ви, разгледайте списъците с професионалисти за наемане близо до вас, които ще изпълнят желанията ви.

360-градусова обиколка

Създайте 360-градусова обиколка самостоятелно

Заснемайте и публикувайте 360-градусови панорами самостоятелно с оборудване, съвместимо със Street View. Използвайте професионални инструменти, с които да създадете завладяващо преживяване за клиентите си, и използвайте приложението Street View, за да споделите, прехвърлите или публикувате 360-градусови панорами в Google Карти.

Какво да очаквате от професионалиста

Когато търсите допълнително присъствие за бизнеса си, опитният сътрудник на Street View може да помогне за подобряването на видимостта му и за открояването му в Google Карти. Преди обаче да се заемете с това, е важно да разбирате ролите на всяка от страните.

Собственици на бизнеси

  • Ако наемете фотограф в Trusted да заснеме бизнеса ви, имайте предвид, че Google не може да гарантира качеството на услугите му.
  • Всички договорки относно условията, услугите и цената на фотосесията са между вас и фотографа.
  • Виртуалната обиколка или фотографиите трябва да се платят на фотографа в Trusted – не се извършват плащания през или към Google.
  • Ако възникне спор, трябва да го решите с фотографа или агенцията съгласно условията на договора ви.
  • Ако искате да подадете сигнал за проблем с услугите, предлагани от фотограф в Trusted за Street View, можете да го направите, като попълните този формуляр.

Получаване на услуги на Street View

Чрез технологията, съвместима със Street View, професионалистите в Trusted могат да заснемат и публикуват изображения от нивото на улицата, за да актуализират Street View в общността ви.

  • Въпреки че Google не наема фотографи или агенции, ние даваме възможност на сътрудници да публикуват актуални изображения на пътища в Street View. Специалният ни списък с професионалисти за наемане съдържа фотографи и агенции, показали експертните си умения чрез предоставяне на изумителни и висококачествени изображения.
  • Google продължава усилено да стимулира колкото може повече държави да допринасят с изображения, които да подобрят изживяването ви и да ви помагат да изследвате заобикалящия свят. Вижте накъде сме поели и дали скоро ще стигнем до вас или се свържете с професионалист в Trusted, ако нямате търпение да се сдобиете с нови изображения.