Източници на снимков материал

Снимките в Street View идват от два източника – Google и сътрудниците ни.

Нашето съдържание

Нашето съдържание

В принадлежащото на Google съдържание като автор се посочват „Street View“ или „Google Карти“. В изображенията си автоматично замъгляваме лицата и регистрационните номера.

Съдържание от активни участници

Съдържание от други активни участници

Допринесеното от потребителите съдържание придружава име на профил, което може да се докосне/кликне, и понякога снимка на потребителски профил.

Как Google ви предоставя Street View

За да споделяме изображения в Street View, инженерният ни екип работи усилено зад кулисите. Хвърлете поглед върху това, което екипът прави, за да ви даде достъп до Street View.

Открийте света около себе си в 360-градусов изглед. Преглед на галерията

Накъде сме поели

Колата на Street View прекосява много държави, за да ви предостави изображения, които правят изживяването ви още по-добро и ви помагат да откривате света около себе си. Разгледайте списъка с държави, през които предстои да преминем или направим дълго пътешествие.

Държава
Регион Окръг Час
{[value.region]} {[value.districts]} {[value.datestart| date:'MM/yyyy']} - {[value.dateend| date:'MM/yyyy']}

Поради фактори извън нашия контрол (метеорологични условия, затворени пътища и т.н.) винаги е възможно колите ни да не работят или да възникнат известни промени. Също така, моля, имайте предвид, че когато в списъка фигурира определен град, той може да включва разположени около него по-малки градове и населени места.

Къде сме били

Сините зони на картата показват къде е налице Street View. Променете мащаба за повече подробности или прегледайте това съдържание с уебсайтовете и приложенията ни.

Собствена флотилия на Google за Street View

Разгледайте флотилията от автомобили на Street View.