Chrome защитава поверителността Ви и дава контрола във Ваши ръце

Вашата безопасност и сигурност онлайн са основен приоритет за Chrome. С интуитивните си контроли за поверителност Chrome Ви дава възможност да коригирате настройките и да персонализирате сърфирането си според нуждите си.

Безопасност

Потвърждаване на безопасността ви онлайн посредством функцията за проверка на безопасността

Функцията за проверка на безопасността помага за осигуряването на сигурност и поверителност при сърфирането ви. Тя ще ви известява, ако някоя от паролите ви, запазени в Chrome, е компрометирана, ще маркира опасните разширения и ще се грижи мерките за защита да са актуални.

Прозорец на браузъра Chrome, показващ настройките за профила и синхронизирането за профили в Google при активирано синхронизиране.

контроли

Мощни и интуитивни контроли

С помощта на контролите за поверителност в Chrome можете да изчистите историята си на сърфиране, да управлявате „бисквитките“ и да променяте разрешенията за уебсайтовете, например за достъп до камерата или местоположението Ви.

Страницата за настройки за поверителност и сигурност в браузъра Chrome на мобилно устройство.

актуализации

Сигурност, за която няма нужда да се тревожите

Chrome се актуализира на всеки шест седмици, за да получавате най-новите функции за сигурност и поправки, и така Ви защитава от заплахи за сигурността, като фишинг или злонамерен софтуер.

Горният десен ъгъл на прозореца в браузъра Chrome, открояващ подканата за актуализация.

Изтеглете браузъра от Google