Chrome е бърз, сигурен и безплатен уеб браузър.

Вършете повече неща с новата версия на Chrome

Сега браузърът е по-опростен, по-сигурен и по-бърз от всякога – с вградените интелигентни функции на Google.

За 32-битов Windows 10/8.1/8/7.

За 64-битов Windows 10/8.1/8/7.

От сега нататък този компютър няма да получава актуализации на Google Chrome, тъй като Windows XP и Windows Vista вече не се поддържат.

За Mac OS X 10.10 и по-нови версии.

От сега нататък този компютър няма да получава актуализации на Google Chrome, тъй като Mac OS X 10.6 - 10.9 вече не се поддържат.

От сега нататък този компютър няма да получава актуализации на Google Chrome, тъй като Mac OS X 10.6 - 10.9 вече не се поддържат.

Debian/Ubuntu/Fedora/openSUSE.

Напред

По-бърз начин да правите почти всичко

Когато сте в мрежата, вие имате мисия. Независимо дали е мащабна, или не, дали работите, или се забавлявате – Chrome разполага с интелигентните функции и скоростта, от които се нуждаете, за да изпълнявате задачите си, да създавате съдържание и да сърфирате онлайн.

Прозорец на браузъра Chrome с диалогов прозорец за запазване на парола

Chrome има всичко необходимо, за да се възползвате максимално от мрежата – например бързи отговори в адресната лента, превод с едно кликване и персонализирани статии за вас, които да четете на телефона си.

Chrome превежда от английски на японски

Сигурността на Chrome е вашата суперсила при сърфиране

Не сте съвсем наясно какво може да се обърка в мрежата? Няма нужда да бъдете. Chrome автоматично ви предпазва от проблеми със сигурността, като фишинг и опасни сайтове.

Илюстрация на браузъра Chrome

Правете всичко, където и да отидете

Chrome работи на всяка операционна система и на всичките ви устройства. Преминавайте от лаптопа на телефона си, персонализирайте браузъра, както желаете, и бъдете все така продуктивни.

Chrome за компютри и мобилни устройства

Изтеглете Chrome още днес