🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Слави Трифонов привиква партийните лидери на среща в НДК

   ©  Георги Кожухаров
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

В "Шоуто на Слави" снощи Слави Трифонов обяви, че иска да чуе лично от политиците как смятат да процедират с предложенията в референдума. "Уважаеми сънародници, всички подозираме, че политиците ще направят всичко възможно да не приведат в действие вашето, нашето, решение от референдума. И тъй като този закон за мажоритарния избор лично ги ощетява, те най-вероятно няма да искат да го приемат. Понеже аз не съм сигурен, а само предполагам, че ще направят така, реших да ги попитам как мислят да приведат в действие вашите, нашите, решения от референдума", заяви той в ефира на бTV.

В последвало прессъобщение от екипа на шоуто се уточнява, че темата на срещата с лидерите на партиите в парламента е "В какви срокове ще бъдат приети решенията от референдума от това народно събрание". Срещата ще се състои в четвъртък следобед в зала 6 на НДК и ще бъде отворена за медии. На нея е поканена и омбудсманът Мая Манолова.

4 коментара
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
  • 1
    fio41315648 avatar :-|
    fio41315648
    • + 9

    Един селянин, ще препитва други селяни, относно мнението на милиони селяни.

    Нередност?
  • 2
    stabilnost avatar :-@

    тия чалгар за какъв точно се мисли

    лично аз като гласоподавател не искам нито един от лидерите на парламентарно представените партии да му ходят на повикванията - баси - обърна цялата държава на лошо организирано комедийно шоу

    а кога ще се вземат мерки срещу политическата агитация от телевизионни предавания????

    Нередност?
  • 3
    ivan_mitev57 avatar :-|
    Иван Митев

    При условия на сегашната сгрешена парична система желанието за подобрение на политическата система води към увеличаване на потенциал за дългови кризи и по-болезнени злини.
    Реално, по един или друг начин г-н Слави Трифонов и неговия екип са подведени да не зачитат при условия на каква парична система живеем. (Ако това твърдение не е вярно, моля поне един от Инициативният комитет да представи при условия на каква парична система се проведе референдума?)
    В действителност и при постигане на 100 % от целите на референдума, наличното деградиращо въздействие от въведена парична система обрича общественото стопанство на фиаско.
    Полезно е осъзнаване, конкретната държавна грешка за прилагане на сгрешена парична система е водещият източник за опасност от множество стопански кризи. При тези условия всички, включително политиците са обречени жертви на незавършена реформа за прилагане на незлатни пари и хората колкото повече работят да постигнат обществен икономически растеж, толкова по-силен потенциал за кризи се развива със съответни щети.
    Преди всичко друго, за постигане на желан обществен просперитет е необходимо подобрение на парична система.

    Нередност?
  • 4
    gorokuz avatar :-@
    Георги Кузманов
    • + 1

    Докога този музикален инвалид ще се прави на велик?
    Ако не беше проведен референдума заедно с президентските избори щеше да хапне маркуча, не че сега не е така.
    Лично аз смятам, че ако искат промяна трябва да пледират за мандатност на депутатите. Не повече от два мандата, както е за президента и вицето му.
    Дали им стиска на избранниците?

    Нередност?
Нов коментар

Още от Капитал