🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Седмичникът "Капитал" в телефон и на таблет

Ново мобилно приложение

Бюлетин: Маркетинг и реклама Маркетинг и реклама

Получавайте най-важното и интересно от маркетинга: новини, рекламни кампании, обяви за работа

Читателите на седмичника "Капитал" вече могат да намират новия брой на любимото си издание и в дигитална мобилна форма. Вестникът ще е достъпен в новото мобилно приложение, създадено и организирано така, че да представя вестника по удобен за четене на телефон и таблет начин. Приложението може да бъде изтеглено от AppStore или Google Play

app_store google_play

Как работи

Всеки петък читателите ще намират новия брой на вестника в приложението. Съдържанието следва организацията на броя, подреден в основните за "Капитал" теми – "К1/ Средата – Политическа и икономическа", "К2/ Бизнесът – Фирми, сектори и мениджъри", "К3/ Моят капитал – Лични инвестиции и свободно време". Четенето е лесно и просто с прелистване между статиите. Всички броеве на "Капитал" са "пред очите" на първа страница от апликацията, така че връщането към тема от архива да е лесно. За интензивно пътуващите има възможност за запазване на статии и броеве.

Достъп

Приложението е достъпно за всички абонати на "Капитал", включително бизнес абонатите "Капитал PRO". Всички останали читатели могат да се възползват от месечен безплатен тест. Потребителите без абонамент ще могат да прочитат уводната статия с коментар от редакторите на "Капитал" за конкретния брой и да разглеждат всички теми.

Мобилните приложения на "Капитал"

В края на миналата година "Капитал" разработи мобилно приложение за своите бизнес читатели – "Капитал PRO", което публикува всекидневна бизнес информация под формата на кратки емисии. Апликацията "Капитал PRO" е също в AppStore и Google Play.

Абонаментни планове

Абонатите имат неограничен достъп до съдържанието на "Капитал" чрез различните приложения, сайта и мобилната му версия, вестника и допълнителните издания.

"Капитал" има два абонаментни плана – "Капитал" и "Капитал PRO", съответно за всички читатели и за читателите, които ползват информацията за бизнес решения. Ето и какво точно включват абонаментните планове:

Абонамент "Капитал"

(1) Седмичен анализ и коментар

- Мобилно приложение "Капитал"
- Вестник всеки петък (2) Capital.bg

- Достъп до текущите статии и архив

PRO абонамент

(1) Всекидневни бизнес новини

- В кратки емисии "Капитал PRO" мобилното приложение
- Newsletter в електронната поща (2) Седмичен анализ и коментар - Мобилно приложение "Капитал" - Вестник всеки петък
(3) Бизнес доклади - секторни анализи и класации - В отделни книжки - Pdf в Библиотеката на сайта (4) Данни за фирми и сектори
- Масив от финансова информация - КАПИ (5) Capital.bg

- Достъп до текущите статии и архив

Екипът за абонаменти и връзка с читателите може да намерите на [email protected], 024615349

2 коментара
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
  • 1
    tar16718578741155823 avatar :-|
    Марио Туленски

    Можете ли да ми посочите някакъв вид контакт с вас за да ви питам "защо само вашият сайт - капитал не позволява читателите ви да избират бискквитките по свое желание"!? Посочете ми място, където всеки недоволен читател ДА ВИ ТЕГЛИ ЕДНА МАЙНА!!!

    Нередност?
  • 2
    mimitrova avatar :-@
    Мария Димитрова

    Конституционният съд има абонамент за Капитал Premium (принт+дигитален+специални издания) за 490.00 лв. към Българсски пощи! Как мога да ползвам публикации от страницата Ви изцяло и без да ме направя към абонамент - нали все пак абонамент имам!?

    Нередност?
Нов коментар