🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

СПА Ризорт "Св. Иван Рилски": All Inclusive за здраве, релакс и хармония

Най-модерният комплекс в Банско вече три поредни години печели званието "Най-добър четиризвезден планински СПА хотел в България"

СПА Ризорт "Св. Иван Рилски": All Inclusive за здраве, релакс и хармония
СПА Ризорт "Св. Иван Рилски": All Inclusive за здраве, релакс и хармония
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Почивка и възстановяване в прегръдката на планината, в най-комфортните условия за настаняване, с многобройни уелнес услуги и продукти. Целият този пакет се предлага в СПА Ризорт "Св. Иван Рилски" - най-модерният планински хотел в най-известния български ски курорт Банско, граничещ с Националния парк "Пирин".

Три поредни години - през 2021, 2022 и 2023 г., комплексът печели най-високото отличие - признание за класата му от професионалистите в бранша. Той е обявяван за "Най-добър четиризвезден планински СПА хотел в България" в годишната класация на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА).

"Тази оценка е благодарение на

уникалната концепция,

която въведохме при цялостната реновация на комплекса. Тя ни позволява да бъдем изключително атрактивни за любителите на СПА и планинския туризъм и през четирите годишни сезона", обяснява лидерството на хотела в този сектор Димитър Колев, генерален мениджър на СПА Ризорт "Св. Иван Рилски".

Целогодишната All Inclusive концепция създава цялостно усещане за хармония сред природата, здравословна среда, спокойствие и сигурност. Тя съчетава ползите от почивка в планината с уюта и удобствата в изцяло обновения модерен хотел - от настаняването в комфортни, оборудвани с всичко необходимо стаи, през изключителната гастро-концепция в ресторанта до най-модерния СПА център в Банско с отопляеми басейни с акватонични джетове, джакузита, соларни тераси и съвременно оборудвана фитнес зала.

"Независимо от сезона, възрастовата група или националността на гостите ни, нашата мисия е да предлагаме услуги с добавена стойност. По този начин винаги успяваме да поднесем нещо допълнително, неочаквано, изненадващо като преживяване, а гостът усеща, че е намерил "своето място" при нас. Това е в основата на нашата философия и успех", подчертава Димитър Колев.

СПА Ризорт "Св. Иван Рилски" е изключително подходящ и за конферентен туризъм, тийм билдинги и други специални събития. Той разполага със зала с дневна светлина, лаундж бар, лоби бар, както и ресторант с тераса със спираща дъха гледка към Вихрен и Кончето. "Св. Иван Рилски" е

прекрасно място за спорт, СПА, любимо хоби, бизнес, лайфстайл,

вкусна храна и възможност за прекрасна почивка по всяко време на годината", изброява предимствата на комплекса главният му мениджър.

Въпреки че само преди 3 години СПА курортът бе изцяло реновиран, ръководството му не спира с обновлението и модернизацията му, като планира и изпълнява широка инвестиционна политика в много направления.

"Всяка година подобряваме базата на комплекса - в нашия парк изграждаме

нови съоръжения за деца,

в СПА центъра добавяме нови услуги, въвеждаме нова гастро-концепция, свързана както със здравословното хранене, така и с разнообразие относно възможностите за избор на място за обяд или вечеря. Плановете за развитие на комплекса са свързани с надграждане на визията ни за целогодишна планинска дестинация. А годишният ни календар включва богата музикална и развлекателна програма, активности за деца и възрастни, кулинарни уикенди и, разбира се, преживяване за гостите през всички сезони", посочва Димитър Колев.

И със заслужена гордост обобщава: "Духът и атмосферата в СПА Ризорт "Св. Иван Рилски" не могат да бъдат усетени на друго място. Боровата гора, планинската река с кристално чисти води и нашият прекрасен парк заедно с модерната база и съоръжения ни позволяват да предложим на любителите на СПА и планинския туризъм едно незабравимо преживяване и усещане за хармония и рекреация."