Не допускайте неприятелите

Не е необходимо да сте експерт по технологиите, за да осигурите безопасността на информацията си. Научете повече за стъпките, които можете да предприемете, за да се предпазите онлайн – например да изберете надеждни пароли и да инсталирате антивирусен софтуер – както и за начините, по които се борим да защитаваме данните и устройствата ви.

 • Избягване на измами

  Много от хората, които срещате онлайн, са чудесни, но няколко гнили ябълки развалят цялата кошница. Следвайте тези три лесни съвета, за да избягвате измамниците и да си осигурите безопасност в мрежата.

  Прочетете повече

 • Как ви помагаме да се предпазвате от мошеничества и измами спрямо личността

  Както и в офлайн света, в интернет има мошеници и измамници. Научете повече за това, какво прави Google, за да ви защити от измами.

  Прочетете повече

 • Предотвратяване на кражба на самоличността

  Не бихте оставили входната врата отключена, така че защо да оставяте самоличността си онлайн незащитена? Избягвайки някои често срещани похвати на престъпниците, можете да се защитите от измама и кражба на самоличността онлайн.

  Прочетете повече

 • Как ви помагаме да се борите с кражбата на самоличност

  Научете повече за това, как Google подпомага борбата срещу кражбите на самоличност.

  Прочетете повече

 • Поддържане на устройството ви чисто

  Научете някои често срещани признаци на евентуално заразяване на устройството ви със злонамерен софтуер (софтуер, създаден да навреди на устройството или мрежата ви) и как можете да се защитите.

  Прочетете повече

 • Как ви помагаме да поддържате компютъра и устройството си чисти

  Вижте как Google помага за защитата на компютъра и устройството ви от злонамерен софтуер.

  Прочетете повече