Ресурси, свързани с продажби

Уважаеми професионални фотографи и агенции, тези ресурси могат да ви помогнат да се откроите като активни сътрудници, да ви снабдят с необходимото, за да споделяте удоволствието от Street View във виртуалната реалност и да дадете възможност на клиентите си гордо да популяризират присъствието си в Street View. Ако търсите убедителни данни в подкрепа на въздействието на това съдържание, разгледайте и статистиката ни за виртуалните обиколки.

Thumb Sticker

Стикери „Step inside!“

  • Популяризиране на новозаснетите бизнеси, добавени към Street View
  • Отпечатайте този дизайн на стикери с услуга за отпечатване по ваш избор
Thumb trusted

Файл със значка за акредитирани фотографи

  • Сътрудниците на Street View, които отговарят на условията, могат да използват значката за акредитиране според указанията за продажби и марки, посочени по-долу
  • Лица, които не отговарят или вече не отговарят на условията, не могат да я използват
thumb cardboard

Google Cardboard

  • Насладете се на Street View във виртуалната реалност
  • Демонстрирайте най-добрите си творби пред настоящи и потенциални клиенти
  • Чудесен подарък или сувенир
  • Предлага се в различни стилове

Ролята на акредитираните професионалисти

Ако сте фотограф или агенция, фотографията в Street View може да бъде мощно предложение за продажба. Ако сте бизнес в търсене на ново присъствие, опитен сътрудник на Street View може да ви помогне да спечелите видимост бързо и лесно. Независимо от позицията си е важно да разбирате посочените тук отговорности на всяка от страните.

Преди да започнете

Въпреки че може да не сте член на програмата Trusted, някои от указанията по-долу все пак може да се отнасят за вас. Ако проявявате интерес да се присъедините към програмата Trusted, прочетете Какво е необходимо, за да бъдете акредитирани, за да научите повече за изискванията.

Указания за марковите характеристики

Само дружества, които са постигнали състояние на акредитиране, могат да използват марката Street View на Google Карти и значката Trusted като маркетингови активи. Ако сте акредитиран професионалист, ви каним да се възползвате от тях, за да демонстрирате специалния си статус. Акредитираните професионалисти могат да използват значката Trusted, словната марка и елементи за налагане на марката, включително Google Карти, Street View или други сродни логотипи. По-долу ще намерите някои от нещата, които можете и не можете да правите с тях. Ако смятате, че някой нарушава разрешената употреба на активите на марката на Google, можете да подадете сигнал за това.

Прозрачност и отговорност

Street View уважава и отличава автентичното представяне на света. Когато продавате фотографските си услуги, е важно да прилагате същата прозрачност и да разбирате задълженията и правата си, що се отнася до други хора, марки и местни закони.