Viví Marketing

Подобряване на уменията и постигане на успех на нови пазари чрез програмата Google Partners

Пълноразмерно изображение за Viví Marketing

Основна информация

Viví Marketing е международна бутикова агенция, основана в Буенос Айрес през 2016 г. Работим с клиенти в Аржентина, Испания, Мексико, Парагвай, САЩ, Уругвай и Чили и се разрастваме бързо, като привличаме нови клиенти в нови местоположения. Както при утвърдени, така и при стартиращи компании се фокусираме върху разрастването на бизнеса чрез маркетинг въз основа на ефективността, SEO, имейл маркетинг и автоматизация.

Икона за цитат

„Статусът на Google Партньор ни дава възможността да работим по-активно с клиентите си. Те оценяват това, тъй като знаят, че сме с една крачка пред конкуренцията“.

Virginia Dendi

Главен изпълнителен директор и основател, Viví Marketing

Нашите впечатления от Google Partners

Изображение за случай от практиката

Още от създаването на Viví Marketing през 2016 г. целта ни е да помагаме на клиентите да се разрастват, като им предоставяме уместни ресурси, чрез които да постигат успех. Ето защо за нас бе изключително важно да се присъединим към програмата Google Partners още от самото начало. Знаехме, че Google Партньорите получават несравнимо обучение, поддръжка и ресурси и че значката „Google Партньор“ ще ни даде конкурентно предимство. В рамките на няколко месеца от създаването на агенцията успяхме да станем член на програмата и оттогава насам статусът ни в Google Partners е гордост за нас – и то такава, която продължава да ни се отплаща.

Програмата Google Partners ни помагаше при всяка стъпка от пътя на развитието ни. Получихме статистика за отрасъла, чрез която направихме нововъведения и предоставихме на клиентите си по-голяма стойност за ефективно оптимизиране на кампаниите и разрастване на бизнеса им.

Днес програмата Google Partners продължава да предоставя на екипа ни всеобхватно продуктово обучение, което ни позиционира като експерти на един силно конкурентен пазар. Обучението в платформата Skillshop на Google помага на специалистите ни по стратегии за профили да се сертифицират. Това е огромен мотиватор за екипа ни непрекъснато да надграждаме знанията си.

Статусът ни на Google Партньор създава огромна информираност и доверие на пазара, което ни помага да разширяваме бизнеса си, като същевременно укрепваме взаимоотношенията си с настоящите клиенти. С навлизането на нови пазари значката „Google Партньор“ ни осигурява надеждността, чрез която можем да започнем от нулата.

Въпреки че се радваме на предимствата, които получаваме като Google Партньор, вече сме насочили вниманието си към следващата цел: да станем Premier Партньор и да отговаряме на условията за награда Premier Partner Award.

Стойността на партньорството

Икона на водещ символ 1

Стратегическата статистика от Google ни помага да предоставяме по-голяма стойност на клиентите си.

Икона на водещ символ 2

Сертифициранията в Skillshop мотивират екипа ни да се учи и да придобива експертни знания.

Икона на водещ символ 3

Значката „Google Партньор“ ни осигурява надеждност при навлизането на нови пазари.

Присъединяване към програмата Google Partners днес

Развивайте уменията си в Google Ads, помагайте на компанията си да се отличава и постигайте резултати за клиентите си.

Присъединете се към Google Partners

Регистрирайте се с профила на мениджър в Google Ads на компанията си.