Premier Партньор

SearchKings

Програмата Google Partners ни дава достъп до статистика, данни и продуктови експерти, които помогнаха на агенцията ни да удвои клиентската си база през последните 18 месеца.

Пълноразмерно изображение

Основна информация

Ние сме агенция за дигитален маркетинг, основана през 2009 г. в Торонто, Канада, и помагаме на малки и средни бизнеси в Северна Америка да постигат успех онлайн. Понастоящем имаме 80 служители и предоставяме услуги за дигитален маркетинг на над 5000 клиенти. Специализираме в генерирането на възможни клиенти в секторите за домашни и професионални услуги.

Икона за цитат

В днешния бързо променящ се дигитален свят трябва редовно да приспособяваме бизнеса си. Програмата Google Partners ни помага в усилията да постигаме успех за клиентите, като предоставя достъп до статистика за отрасъла, продуктите и търсенето, която след това можем да предоставяме на съответните клиенти.

Матю Гликман (Matthew Glickman)

Съосновател и заместник изпълнителен директор, SearchKings

Нашите впечатления от Google Partners

Изображение за случай от практиката

SearchKings предлага на клиентите рекламни услуги на Google още от самото начало. Станахме Premier Партньор през 2016 г., когато новото ниво бе стартирано в Канада. Това бе голямо постижение за нас. Поставянето на значката „Premier Партньор“ на уебсайта ни помогна за утвърждаването на услугите и експертния ни опит. Както казва Nir Kushnir – заместник-директорът ни по партньорства и стратегии, „Клиентите знаят, че влизат във взаимоотношения с организация, на която може да се има доверие“.

Програмата Google Partners ни предоставя статистика за отрасъла, която ни помага да изготвяме сравнителни анализи и да получаваме по-ясна представа за важните промени в поведението и нуждите на клиентите при търсене. Чрез програмата имаме достъп до продуктово обучение за напреднали, отчети за ефективността на ниво профил и специални събития.

С гордост показваме значката „Premier Партньор“ на уебсайта си. Този статус ни помага да се отличаваме от останалите и повишава стандарта за служителите ни, а получените от нас сертифицирания в Skillshop – да постигаме максимална ефективност в Google Ads за клиентите си. Целта е да покажем на клиентите, че сме достатъчно надеждни и способни да помогнем на бизнеса им да успее онлайн.

Стойността на партньорството

Икона на водещ символ 1

Значката „Premier Партньор“ показва на вероятните и съществуващите клиенти, че сме надежден съветник.

Икона на водещ символ 2

Достъпът до статистика за отрасъла ни помага да изготвяме сравнителни анализи и да получаваме по-ясна представа за поведението на потребителите при търсене.

Икона на водещ символ 3

Статусът на Premier Партньор повишава стандарта, а сертифициранията в Skillshop помагат на служителите ни да постигат максимална ефективност в Google Ads.

Присъединяване към програмата Google Partners днес

Развивайте уменията си в Google Ads, помагайте на компанията си да се отличава и постигайте резултати за клиентите си.

Присъединете се към Google Partners

Регистрирайте се с профила на мениджър в Google Ads на компанията си.