Premier Партньор

New Engen

Разрастване на бизнеса с помощта на статистика и експертни знания за рекламирането чрез програмата Google Partners

Пълноразмерно изображение

Основна информация

New Engen е модерна агенция за дигитален маркетинг, основана през 2016 г., която управлява рекламни разходи в размер на близо 800 млн. щ.д. годишно. Помагаме на екипите на всички типове марки – от традиционни до иновативни, да се учат, да се развиват и да процъфтяват. Помагаме на марките да постигнат високи резултати в рекламирането чрез проучвания, творческо мислене, експертни знания за медиите и технологии. Осигуряваме на клиентите си челни позиции в дигиталния маркетинг, като непрекъснато тестваме рекламите с помощта на технологии и поддържаме открита обратна връзка между специалистите по маркетинг, анализи и рекламни послания, основана на голямо количество данни. Централният офис на New Engen е в Сиатъл. Другите ни офиси са в Ню Йорк, Лос Анджелис, Шарлот и Шарлотсвил.

Икона за цитат

Едно от нещата, които наистина оценявам, е, че програмата Google Partners предоставя на агенцията ни полезни ресурси, например продуктово обучение за напреднали, отчети със статистика и сертифицирания за продукти, които са съобразени с визията ни за персонала и клиентите… Честно казано, Google е един от най-добрите ни партньори.

Джъстин Хаяши (Justin Hayashi)

Съосновател и главен изпълнителен директор, New Engen

Нашите впечатления от Google Partners

Изображение за случай от практиката

Ние в New Engen от 2016 г. помагаме на клиентите да разрастват бизнеса си чрез кампании в Google Ads и от 2018 г. сме Premier Партньор. Това партньорство промени изцяло начина, по който работим, възприемаме услугите си и организираме екипите си. То оказа огромно влияние върху бизнеса ни и всички над 6000 кампании в продукти на Google, които управляваме, по много положителен начин.

Продуктите на Google Ads непрекъснато се развиват и подобряват. Получаването на информация за това, как ще изглеждат тези промени и как да внедрим най-добрите практики, е изключително ценно за бизнеса и клиентите ни. От обучение и сертифициране до достъп до ресурси и продуктови експерти – плюс събития, които събират Google Партньори и водещи специалисти на едно място – Google Partners е персонализирана програма за екипа ни, която е изключително ценна за нас.

От решаващо значение е да знаем как функционира Google Ads и да осигуряваме максимална ефективност. Ето защо всички наши нови служители преминават през програмата за сертифициране в Skillshop. Освен това постоянно поддържаме рейтинг за оптимизиране от 80% – така можем да прилагаме препоръките на Google, за да постигаме най-добрите резултати за клиентите. Тези изисквания на програмата повишават качеството и ефективността както за агенцията, така и за клиентите ни, така че има полза за всички.

Статусът на Premier Партньор предоставя много повече от текуща поддръжка – получаваме откровени и директни отзиви и насоки за управлението на бизнеса ни. Обмисляме да разширим дейността си и знаем, че Google Partners ще ни помага с персонализирани решения, които отговарят на дългосрочните ни цели.

Стойността на партньорството

Икона на водещ символ 1

Агенцията ни извлича полза от Google Partners, като получава достъп до продуктово обучение за напреднали, продуктови експерти, събития и награди.

Икона на водещ символ 2

Сертифициранията помагат на специалистите ни по стратегии да научават и внедряват най-добрите практики за Google Ads.

Икона на водещ символ 3

Постоянно поддържаният от нас рейтинг за оптимизиране на профилите от 80% помага на екипите ни да провеждат кампаниите на клиентите ни при максимален потенциал.

Присъединяване към програмата Google Partners днес

Развивайте уменията си в Google Ads, помагайте на компанията си да се отличава и постигайте резултати за клиентите си.

Присъединете се към Google Partners

Регистрирайте се с профила на мениджър в Google Ads на компанията си.