Hoffmann Murtaugh

Изграждане на доверие и разрастване на бизнеса чрез програмата Google Partners

Пълноразмерно изображение за случай от практиката

Основна информация

Hoffmann Murtaugh е компания, собственост на жена, и е една от най-бързо развиващите се агенции за интегриран маркетинг в Питсбърг. Агенцията е основана през 2004 г. от Shea Murtaugh и днес предлага пълен набор услуги за медийно планиране и покупки, включително в допълнителни офиси в Харисбърг, Кливланд и Рочестър. Клиентите ни са местни, регионални и национални компании, извършващи дейност в сферата на образованието, здравеопазването, човешките ресурси, платежните ведомости и други области. Работим както в офис, така и дистанционно, така че имаме преднина от технологична гледна точка. Разполагаме с необходимите инструменти, екип и опит за постигане на успех в днешната конкурентна медийна среда.

икона за цитат

„Клиентите знаят, че трябва да търсят значката „Google Партньор“. Без нея бизнесът ни нямаше да е това, което представлява днес.“

Jeff Louis

Старши мениджър по маркетинг чрез търсещи машини, Hoffmann Murtaugh

Нашите впечатления от Google Partners

Изображение за случай от практиката

Както с всичко друго, което искаме да овладеем, от полза е да си партнираме със създателите на отрасъла. За да станем експерти в дигиталното рекламиране, се запитахме „Защо да не си партнираме с Google?“. Решението бе очевидно! Hoffmann Murtaugh управлява кампании в Google Ads за клиенти от 2012 г. и е Google Партньор от 2014 г.

Маркетингът чрез търсещи машини е много по-богат и разнообразен, отколкото преди 5 или 10 години. Ето защо ресурсите и знанията, предоставяни от програмата Google Partners, са толкова полезни за приспособяването ни към променящите се условия и осигуряването на успех за клиентите. Споделяме предоставяна от Google статистика, за да помагаме на клиентите да получат по-ясна представа за пазарите, конкуренцията, тенденциите и промените в отрасъла си.

Освен това Google предоставя инструменти за машинно обучение и автоматизация, които ни помагат да получаваме препоръки за кампаниите си. Поддържането на висок рейтинг за оптимизиране гарантира, че кампаниите ни са с оптимална ефективност, и ни помага да открием къде може да имаме пропуски – при кликванията, реализациите, ключовите думи или други стратегии, за които не сме помислили.

Клиентите вече знаят, че трябва да търсят значката „Google Партньор“. Без нея бизнесът ни нямаше да е това, което представлява днес. Сертифициранията в Google Ads осигуряват надеждност на агенцията ни, тъй като уверяват настоящите и вероятните клиенти, че ще провеждаме кампаниите им по компетентен начин. Чрез програмата за обучение в платформата Skillshop на Google екипът ни има актуални знания и сертифицирания за всички продукти на Google Ads.

С разрастването на агенцията ни продължаваме да увеличаваме инвестициите в мениджъри на кампании в Google Ads, за да осигуряваме успех на клиентите си. Според нас ако една агенция провежда кампании в Google Ads, от съществено значение е тя да има статус на Google Партньор – това ще я отличи от конкуренцията.

Стойността на партньорството

Изображение на водещ символ 1

Статусът на Google Партньор ни дава надеждност, ресурси и знания.

Изображение на водещ символ 2

Рейтингът за оптимизиране ни помага да определяме нови стратегии за кампании.

Изображение на водещ символ 3

Сертифициранията по Google Ads демонстрират уменията и способностите ни да постигаме резултати за клиентите.

Присъединяване към програмата Google Partners днес

Развивайте уменията си в Google Ads, помагайте на компанията си да се отличава и постигайте резултати за клиентите си.

Присъединете се към Google Partners

Регистрирайте се с профила на мениджър в Google Ads на компанията си.