Premier Партньор

EPA Digital

Постигане на успех и растеж за клиентите с помощта на обучение и статистика чрез програмата Google Partners

Пълноразмерно изображение

Основна информация

Като агенция за дигитални медии EPA Digital се фокусира както върху маркетинг въз основа на ефективността, така и върху налагането на марката. Работим с над 25 клиенти в Мексико и Централна Америка, които извършват дейност в различни отрасли и имат цели, свързани с електронна търговия, генериране на възможни клиенти и налагане на търговската марка. От основаването си преди повече от десет години разчитаме на Google, за да постигаме успех за клиентите си, и през 2013 г. станахме Google Партньор. Гордеем се с това, че винаги сме сред първите, които внедряват решения на Google в Мексико.

Икона за цитат

Статусът на Premier Партньор е основна част от успеха на агенцията ни благодарение на сертифициранията, обучението и стратегическата статистика, които предоставя. Като Premier Партньор знаем, че предоставяме най-добрите данни и решения на клиентите си.

José Ignacio González

Основател и генерален мениджър, EPA Digital

Нашите впечатления от Google Partners

Изображение за случай от практиката

Ние в EPA Digital се фокусираме върху оптимизирането на ефективността и налагането на марката на клиентите ни чрез анализи и статистика. Но не правим това самостоятелно. Знаем колко ценно може да е стабилното партньорство и когато през 2013 г. получихме възможността да станем Google Партньор, веднага се възползвахме от нея и по-късно станахме Premier Партньор. „Статусът на Premier Партньор е безценен за растежа на бизнеса ни и за резултатите, които постигнахме за клиентите“, казва основателят и генералният мениджър на агенцията ни – José Ignacio González.

Тъй като оптимизирането на ефективността в Google Ads е в основата на работата ни, често използваме рейтинга за оптимизиране като показател за успеха на агенцията. И за да можем непрекъснато да подобряваме този рейтинг, разчитаме на сертифициранията в Skillshop, чрез които получаваме актуални знания за най-добрите практики. „Екипът ни има над 75 сертифицирания, така че клиентите ни могат да са сигурни, че ще им осигурим водеща позиция по отношение на онлайн присъствието им“, обяснява González.

Чрез обучени и сертифицирани служители можем да оптимизираме клиентските профили, като използваме статистика, получена чрез програмата Google Partners, за да изграждаме доверие и да постигаме резултати в управляваните от нас профили.

„Като цяло статусът на Premier Партньор ни даде конкурентно предимство по отношение на създаването и задълбочаването на взаимоотношения с клиенти“, казва González. „Растежът на агенцията ни зависи от способността ни да привличаме и задържаме клиенти и значката „Premier Партньор“ ни помага изключително много, тъй като ни дава възможност да изградим доверие в тях. Чрез обучението, което получаваме, и отчетите за ефективността на профилите и статистиката, които предоставяме, както ние, така и те могат да са уверени в способността ни да оптимизираме бизнеса им.“

Стойността на партньорството

Икона на водещ символ 1

Рейтингите за оптимизиране служат като показатели за успеха на клиентските профили и общата ефективност на агенцията.

Икона на водещ символ 2

Чрез сертифициранията за продукти в Skillshop екипът ни получава обучение за най-актуалните иновации в продуктите, които се използват за клиентите.

Икона на водещ символ 3

Чрез специалните събития на Google Partners екипът ни се свързва с други лидери в отрасъла и се информира за тенденции и версии на продуктите.

Присъединяване към програмата Google Partners днес

Развивайте уменията си в Google Ads, помагайте на компанията си да се отличава и постигайте резултати за клиентите си.

Присъединете се към Google Partners

Регистрирайте се с профила на мениджър в Google Ads на компанията си.