Premier Партньор

ChannelAdvisor

Как осигурихме успеха на клиентите с помощта на продуктово обучение чрез програмата Google Partners

Пълноразмерно изображение

Основна информация

Създадохме ChannelAdvisor през 2001 г. с цел да помагаме на марките и търговците да се ориентират успешно във все по-сложния свят на многоканалното рекламиране и продажбите чрез централизирана платформа. С офисите си в цял свят помагаме на хиляди клиенти, като им даваме възможност лесно да интегрират в няколко канала предлаганите от тях продукти и складовите си наличности. При основаването на агенцията наблегнахме върху предоставянето на по-голям контрол на марките и търговците чрез анализи с практическо приложение, които помагат за укрепването на онлайн пазара им, и стратегии за дигитално рекламиране, които улесняват постигането на целите им за електронна търговия.

Икона за цитат

Възможността да се позоваваме на значката „Premier Партньор“ ни дава надеждност. Тази значка потвърждава, че имаме знания за продуктите на Google Ads на експертно ниво, както и достъп до специално обучение, поддръжка и статистика – независимо дали помагаме за разширяването на дигиталния маркетинг на настоящи, или на вероятни клиенти.

John Adams

Стратегически партньор за развитие на бизнеса, ChannelAdvisor

Нашите впечатления от Google Partners

Изображение за случай от практиката

Ние в ChannelAdvisor помагаме на клиентите си да оптимизират най-ефективните канали за електронна търговия. Клиентите разчитат на експертните знания и предвидливостта ни, за да навигират в бързо променящата се среда. Имаме статус на Premier Google Партньор още от стартирането на това ниво в програмата през 2016 г. и предимствата добавят стойност във всички аспекти на работата ни – от данни и знания за аудиторията до учебни и образователни ресурси.

ChannelAdvisor разчита на продуктово обучение за напреднали от програмата Google Partners Academy, за да е в крак с най-новите тенденции, както и на статистика, за да предвижда поведението на потребителите. Това е отличен актив, който помага на агенцията ни да предоставя най-добрите препоръки на клиентите. Тематичните и уместни уебинари, срещи и програми ни дават стратегическо предимство, което ни помага да постигаме най-висока ефективност за клиентите си. Преди празниците през 2020 г. програмата Retail on Air и едноименната бяла книга ни помогнаха да се подготвим за сезон, който бе непредсказуем поради COVID-19. Успяхме да предложим на клиентите си стратегии за този труден период чрез актуална информация за електронната търговия, данни за предпочитанията на потребителите и тенденции за изпращане до магазин.

Освен това получените от нас награди в категориите „Отлични постижения в рекламирането с Google Пазаруване, и „Разрастване на бизнес онлайн“ на Premier Partner Awards през 2019 г. наистина ни отличават от останалите, като отдават признание за обхвата и задълбочеността на работата ни.

Предвид променящите се условия в този сектор, знанието, че имаме достъп до обучение и статистика от най-висок клас чрез програмата Google Partners, осигурява на агенцията ни не само отлично преимущество, а и спокойствие.

Стойността на партньорството

Икона на водещ символ 1

Програмата Partners Academy предоставя на ChannelAdvisor актуална информация за най-новите тенденции в отрасъла и най-добрите практики от Google, за да можем да увеличаваме в пълна степен потенциала на кампаниите за клиенти

Икона на водещ символ 2

Сертифициранията за мрежата за търсене, Пазаруване, видеорекламиране и дисплейната мрежа открояват способностите ни

Икона на водещ символ 3

Признанието като финалист в инициативата Premier Partner Awards на Google ни помага да показваме на вероятните клиенти, че сме лидер в отрасъла

Присъединяване към програмата Google Partners днес

Развивайте уменията си в Google Ads, помагайте на компанията си да се отличава и постигайте резултати за клиентите си.

Присъединете се към Google Partners

Регистрирайте се с профила на мениджър в Google Ads на компанията си.