Свържете се с Google Партньор.

Нуждаете се от помощ при управлението на онлайн рекламите си? Партнирайте си с онлайн професионалисти, агенции, специалисти по маркетинг и експерти, които са обучени и сертифицирани от Google.

Намерете Google Партньор

Онлайн специалист ли сте или агенция? Присъединете се към Google Partners.

Научете как

Потърсете значката.

Значката „Google Партньор“ показва, че конкретни Google Партньори са се сертифицирали по продукти на Google AdWords след успешно полагане на съответните изпити, имат отлични продуктови умения и са в час с последните новости. С други думи – заслужили са значката.

Получете необходимата помощ.

Google Партньорите могат да се специализират в една или повече от следните области на AdWords:

 • Рекламиране в мрежата за търсене

  Тези Google Партньори могат да Ви помогнат да създавате и оптимизирате реклами, които се показват в Google Търсене. Те могат също да Ви дават съвети относно стратегии за ключови думи и планиране на бюджети.
 • Мобилно рекламиране

  Партньорите, сертифицирани по мобилно рекламиране, могат да Ви помогнат да се свързвате с потенциални клиенти на мобилни устройства чрез текстови, графични и видеореклами и реклами с HTML5.
 • Видеорекламиране

  Нуждаете се от помощ при внедряването и оптимизирането на кампании с видеореклами в YouTube? Тези Google Партньори могат да Ви помогнат.
 • Дисплейно рекламиране

  Тези Google Партньори могат да Ви помогнат да създавате интригуващи визуални реклами, които достигат до потенциални клиенти в повече от два милиона уебсайта и 650 000 приложения.
 • Рекламиране с Google Пазаруване*

  Сертифицираните партньори ще Ви помогнат да представяте продуктите си в Google Търсене, да настройвате рекламните си места в Google Merchant Center и да създавате кампании в Google Пазаруване.
  * Изпитът по рекламиране с Google Пазаруване не е наличен на някои езици. Моля, проверете наличността в Помощния ни център.
 
 
 

Работете с правилния партньор.

Търсете по специализация, местоположение и бюджет Google Партньори със значка в цял свят, които познават отрасъла Ви и специализират в това, от което се нуждаете.

Намерете Google Партньор

Google не дава обещания или гаранции относно ефективността или качеството на Google Партньорите, извеждани от Google Partners Търсене. Google не начислява такса за включване в тази директория, нито приема заплащане за по-добро позициониране в нея.