Приложения, съвместими с Google Отпечатване в облак
Посочените тук приложения работят с Google Отпечатване в облак. Когато изпратите задание за печат, можете да следите състоянието му от страницата за управление на услугата.

На всички устройства

Google Chrome
Посредством Google Отпечатване в облак можете да отпечатате всеки от отворените раздели в браузъра Chrome. Услугата е стандартната опция за печат на устройства Chromebook.
Мобилни приложения от Google
Ако използвате Gmail или Google Диск през браузъра на телефона си, чрез Google Отпечатване в облак можете да отпечатате всеки имейл, документ, електронна таблица или друг файл в Диск. Посредством функцията print2docs сте в състояние също да запазвате всякакви файлове в профила си в Диск, за да ги съхранявате на сигурно място.

На устройството ви с Android

PrinterShare™ Mobile Print
Mobile Print е приложение за Android, което поддържа няколко начина на печат, включително Google Отпечатване в облак. С него можете да отпечатвате снимки, уеб страници, събития от календари, контакти, текстови съобщения, имейли, съдържание от Google Документи и други файлове.
Fiabee
Fiabee е приложение за синхронизиране в облак, което ви позволява да печатате документи с Google Отпечатване в облак от версията му за Android или Chrome.
Google Отпечатване в облак
Cloud Print е официалното приложение за печат чрез Google Отпечатване в облак от устройства с Android. След като го инсталирате, трябва само да споделите с него желаните документи, снимки или PDF файлове, да изберете принтер и предпочитани опции за отпечатване и да натиснете бутона за печат – това е всичко. Отворете приложението, за да прегледате наскоро изпратените задания за печат, да проверите състоянието им и да изберете изтеглени файлове за отпечатване.

На устройството ви с iOS

PrintCentral Pro
PrintCentral Pro е приложение за iOS, което ви позволява да печатате с редица услуги, включително Google Отпечатване в облак. То ви дава възможност да отпечатвате имейли и прикачени файлове, контакти, уеб страници, текстови съобщения и още много други неща.

На компютъра ви под Windows или Mac

Всеки уеб браузър
Всяка уеб страница, на която виждате бутона за печат с логото на Google Отпечатване в облак, може да бъде отпечатана, без да напускате браузъра си.
Google Cloud Printer за Windows
С Google Cloud Printer можете лесно да отпечатвате на принтерите си в облака от всяко приложение под Windows. Трябва само да инсталирате услугата и сте готови да печатате от други приложения по обичайния си начин.

За корпоративна и образователна среда

Конектор на Google Отпечатване в облак
Конекторът на Google Отпечатване в облак е самостоятелна версия на вградения в Chrome конектор. Той свързва традиционните ви принтери с услугата, за да имате достъп до тях от всяко място. За разлика от конектора в Chrome тази версия се изпълнява като услуга за Linux или Windows, за да се управлява по-лесно и да е по-гъвкава в корпоративни и образователни среди.
uniFLOW
uniFLOW е надеждна корпоративна система за управление на отпечатването и сканирането, която позволява на организациите да контролират и управляват процеса на печат. Тя осигурява функции за счетоводство, бюджетен контрол, маршрутизиране на заданията и защитено отпечатване за всеки принтер, като дава възможност на потребителите да изпращат задания чрез Google Отпечатване в облак, клиентски програми за Windows и Mac, имейли или мобилни устройства.
PaperCut
PaperCut следи и контролира заданията за печат от всяко устройство, което поддържа услугата Google Отпечатване в облак. Всички управлявани от PaperCut принтери се привеждат в готовност за работа с нея, а профилите на потребителите се настройват въз основа на самоличностите им в Google.