Превърнете увлечението си в печалба

AdSense е безплатен и лесен начин да печелите пари, като поставяте реклами на уебсайта си.

икона на видеоклип

Запознайте се с клиентите на AdSense.

Няколко причини защо близо 2 милиона души избраха AdSense

Предимства

Точните реклами за аудиторията Ви

Преглеждаме рекламите, за да гарантираме високото им качество и уместност спрямо съдържанието или аудиторията Ви дори когато са гледани на смартфони или таблети. Какви резултати дава това? Можете да спечелите повече от тях.

Вижте всички предимства

Предимства

Контролът е във Ваши ръце

Блокирайте реклами, които не Ви харесват, персонализирайте къде да се показват, и изберете кой тип е най-подходящ за сайта Ви.

Вижте всички предимства

Предимства

Само най-доходоносните реклами ще започнат да се показват

Възползвайте се от най-голямата мрежа от онлайн рекламодатели, които подават оферти за рекламното Ви пространство, като по този начин получавате максимални резултати за рекламите си.

Вижте как работи

Примери за успешна работа

Нашите издатели

BuildEazy

Лес Кени (Les Kenny) създава уебсайт, за да покаже на хората как да строят разни неща. Пенсионира се, за да превърне с AdSense дърводелството в работа на пълен работен ден.

wikiHow

Още от създаването си wikiHow използва AdSense. Приходите, спечелени от AdSense, помагат на екипа да се разрасне от 2 до 24 служителя.

Navi Series

Тази японска онлайн директория помага на местните бизнеси да се популяризират, а на общността – да се развива. С AdSense Кенджи Шинджо се фокусира върху съдържанието, за да могат бизнесите да процъфтяват.

Вижте всички примери за успешна работа

Ресурси

Възползвайте се максимално от AdSense

Намерете тук отговорите на всичките си въпроси.

Получете полезна поддръжка и съвети как можете да печелите повече от онлайн съдържанието си. Ще намерите Помощния център, видеоуроци и социални канали, където можете да се включите в разговора за AdSense.

Изследвайте ресурсите на AdSense

Както е посочено в Общите условия на AdSense, трябва да сте пълнолетни, за да участвате в програмата.

Ако не сте пълнолетни, може да помолите родител или настойник да подаде молба от Ваше име.

В профила Ви в Google липсва дата на раждане. За да продължите, моля, актуализирайте данните си тук и опитайте отново.

Установена е връзка между текущия Ви IP адрес и държава, санкционирана от правителството на САЩ. Научете повече.

Понастоящем не можем да Ви предоставим достъп до AdSense.

Изглежда този профил в Google не е свързан с профил в AdSense. Това не е проблем. Можете да в профила си в Google, свързан с AdSense, или да се регистрирате за профил в AdSense днес.

Профилът Ви в AdSense с тези данни за вход понастоящем e деактивиран заради невалидни кликвания.

Препоръчваме да проверите пощата си (включително папката за спам) за съобщения относно състоянието на профила Ви, които може да сме Ви изпратили. За повече информация посетете Често задавани въпроси за деактивирани профили.

Профилът Ви в AdSense с тези данни за вход понастоящем е деактивиран заради нарушаване на нашите програмни правила.

Препоръчваме да проверите пощата си (включително папката за спам) за съобщения относно състоянието на профила Ви, които може да сме Ви изпратили. За повече информация посетете Често задавани въпроси за деактивирани профили.

Благодарим Ви за интереса към Google AdSense. За съжаление, след като разгледахме молбата Ви, не можем да Ви приемем за участие в програмата към настоящия момент.

Не съществува профил в AdSense с тези данни за вход, тъй като молбата Ви се преглежда в момента. Ще я прегледаме и ще Ви изпратим имейл до една седмица след подаването й. След като бъдете одобрени, ще можете да влезете в профила си и да започнете работа.