Съвременен браузър за работа.

Google Chrome изпълнява бизнес приложенията ви и зарежда уебсайтовете със светкавична скорост, като същевременно ви защитава в мрежата.

Изтеглете Chrome

За Windows 10/8.1/8/7 64-bit

(Изтеглете Chrome За Windows 10/8.1/8/7 32-bit)

За Windows 10/8.1/8/7 32-bit

(Изтеглете Chrome За Windows 10/8.1/8/7 64-bit)

За Windows 10/8.1/8/7. Не е налице за Windows RT.

За Mac OS X 10.9 или по-нова версия

От сега нататък този компютър няма да получава актуализации на Google Chrome, тъй като Mac OS X 10.6, 10.7 и 10.8 вече не се поддържат.

От сега нататък този компютър няма да получава актуализации на Google Chrome, тъй като Windows XP и Windows Vista вече не се поддържат.

За Linux (Debian/Ubuntu/Fedora/openSUSE)

Тъй като използвате Chromebook, не е необходимо да изтегляте Chrome. Приятно сърфиране!

Сигурност

Chrome ви осигурява по-голяма сигурност чрез вградена защита срещу злонамерен софтуер и фишинг, функция за автоматично актуализиране за получаване на последните корекции за сигурност и др.

Скорост

Chrome е създаден за бързина във всяко отношение – стартиране от работния плот, зареждане на уеб страници и изпълняване на сложни уеб приложения за бизнес.

Продуктивност

Влезте в Chrome, за да ползвате своите отметки, отворени раздели и история на което и да е устройство. Chrome работи под Windows, Mac, Linux, Android и iOS.

Съвместимост

Chrome е винаги актуален и ви дава възможност да изпълнявате най-новите приложения в облака. Ако се нуждаете от наследен браузър за по-стари приложения, кажете на екипа си по ИТ за Chrome for Work.