Съвременен браузър за работа.

Внедрете и управлявайте Chrome for Work за организацията си.

Изтегляне на MSI за Chrome

Chrome – MSI пакет за Windows 10/8.1/8/7 64-bit.Не е налице за Windows RT.

(Chrome – MSI пакет за Windows 10/8.1/8/7 32-bit)

Изтегляне на MSI за Chrome

Chrome – MSI пакет за Windows 10/8.1/8/7 32-bit.Не е налице за Windows RT.

(Chrome – MSI пакет за Windows 10/8.1/8/7 64-bit)

Тъй като използвате Chromebook, не е необходимо да изтегляте Chrome. Приятно сърфиране!

Kaplan

Преди няколко години браузърът бе просто начин за служителите да осъществяват достъп до уеб съдържание. Сега той несъмнено е от жизненоважно значение за бизнеса ни. Като компания правим преход към облака, а преминаването към Chrome е стъпка в тази посока.

Патрик Дела Перута, директор по настолните технологии

Sanmina-SCI

Като производител на някои от най-сложните електронни устройства в света Sanmina-SCI разбира стойността на простотата като фактор за ефективността в бизнеса. Използваме Chrome, защото свежда сложността на уеб технологиите до мощна и лесна работа с браузър, която позволява управление с лекота.

Елиът Тали, главен директор по корпоративните приложения

News International

След внедряването на Chrome служителите ни казаха колко по-бърз е в сравнение със стария ни браузър. Ако опитате да отворите 15 раздела в Internet Explorer, той ще се забави и практически ще спре. С Chrome на същия хардуер това не е проблем.

Гарет Райт, ръководител на корпоративната оперативна дейност

Прочетете повече

Държавен департамент на САЩ

Предлагането на Chrome като опция за браузър ни позволява да се възползваме напълно от скоростта му – от кратко стартиране до бързо зареждане на уебсайтове – заедно с възможността за достъп до всички съвременни уебсайтове. Това позволява на служителите ни да бъдат по-продуктивни.

Крис Бронк, старши съветник, Служба по електронна дипломация на Бюрото за управление на информационните ресурси

Прочетете повече

Pearson

Pearson възприе облака и предлага на служителите си истински избор и свобода в начина и мястото на работа. Тази нова глобална култура на сътрудничество, откритост и новаторство се гради върху услугата Google Apps for Work, в чиято основа е отличната производителност и гъвкавост на Chrome.

Ник Кларк, вицепрезидент по компютърната дейност на крайните потребители

Appirio

В Appirio много харесваме Google Chrome for Work. Бизнесът ни е базиран в облака и се нуждаем от браузър, който е надежден и лесен за ползване и внедряване. Всички служители на Appirio преминаха към Chrome и препоръчваме Chrome for Work и на клиентите си.

Глен Уайнстийн, главен директор по технологиите

Vision7 International

Колкото по-малко обаждания за поддръжка получаваме от служителите, толкова по-добре – и никой никога не ни се обажда за проблеми, свързани с Chrome.

Франсоа ван Доесбур, вицепрезидент по информационните системи и технологии

Прочетете повече

Щатският университет в Бойси

Благодарение на Chrome няма нужда да се притеснявам, че някои потребители могат да кликнат върху подкана и да приемат актуализация, чието неправилно внедряване може да се окаже заплаха за сигурността. Актуализациите на Google Chrome for Work се грижат за всичко.

Питър Джърс, технически мениджър

Прочетете повече

Sixt AG

В Sixt вярваме в бъдещето на мрежата и уеб технологиите. Използваме Chrome for Work, за да предоставяме на всичките си служители сигурен достъп до мрежата, както и за повечето си вътрешни приложения. Chrome for Work се конфигурира и внедрява толкова лесно.

Ерих Сикст, главен изпълнителен директор

SNL Financial

С Chrome for Work услугата Google Apps се представя в най-добрата си светлина. Gmail работи забележимо по-бързо и така позволява на служителите в SNL Financial да се съсредоточат върху работата си.

Гейлън Уорън, главен директор по технологиите

Болница „Мидълсекс“

Надстройването към Chrome премина незабелязано – това винаги е добра новина за главния директор по информационните технологии.

Лъд Джонсън, главен директор по информационните технологии

Прочетете повече

Контролирайте над 100 правила

За да отговаря на нуждите на организацията ви, Chrome for Work предлага над 100 правила. Изберете автоматично актуализиране, за да получавате най-новите корекции за сигурност, или ръчно – за повече контрол. Конфигурирайте какви приложения и разширения да получават служителите и управлявайте различните приставки. Можете дори да внедрите частен уеб магазин с персонализирани и подбрани приложения, да управлявате съвместимостта на по-стари приложения и др. Научете повече в Помощния център на Chrome for Work.

Разширени функции и поддръжка

В днешно време служителите ползват за работа няколко различни устройства. Базираното в облака управление на Chrome ви позволява да персонализирате правилата и предпочитанията за служителите си от мрежата, независимо дали работят на фирмения настолен компютър, или на личния си лаптоп. Базираното в облака управление за настолни операционни системи и поддръжката за Chrome са налице за клиенти на Google Apps. Ако не сте от тях, но се интересувате да научите повече, регистрирайте се тук.

Сигурност

Google Chrome for Work ползва технологии за сигурност, като безопасно сърфиране, тестова среда и автоматични актуализации, за да защити организацията ви от злонамерени сайтове и софтуер, вируси и фишинг атаки. А защитата срещу изпълняване на скриптове между сайтове предпазва от уебсайтове, които опитват да откраднат фирмена информация или данни на служители.

Стабилност

Многопроцесната архитектура на Chrome означава, че когато един раздел претърпи срив, не спира работата на целия браузър. Преди всяка актуализация на Chrome изпълняваме хиляди непрекъснати автоматизирани тестове и събираме данни от канала за програмиране и бета канала, за да подобрим стабилността.

Съвместимост

Chrome е винаги актуален спрямо съвременните уеб стандарти и ви дава възможност да изпълнявате най-новите приложения в облака. Ако организацията ви се нуждае от наследен браузър за изпълнение на по-стари приложения, изпробвайте поддръжката на Chrome за наследени браузъри, която позволява на отдела по информационни технологии да внедри Chrome и същевременно да поддържа по-стар браузър.

Скорост

Chrome е създаден за бързина във всяко отношение – стартиране от работния плот, зареждане на уебсайтове и изпълняване на сложни уеб приложения за бизнес. С всяка нова версия Chrome постига все по-високи резултати в Octane, тест за скорост на производителност за JavaScript.

Продуктивност

Потребителите могат да влязат в Chrome, за да получат достъп до своите приложения, отметки, разширения и други настройки за мрежата. Това значи, че след като служителите си тръгнат от офиса, могат лесно да продължат да работят на личното си устройство.

Програмиране

Много фирми пишат собствени вътрешни приложения. Chrome е налице под Windows, Mac OS X, Linux, Chrome OS, Android и iOS и позволява на програмистите да разработват, тестват и поддържат едно уеб приложение за всички тези платформи.