GoogleАнализ

Развийте аналитичните си умения

Google Анализ предлага много образователни ресурси. Независимо дали сте начинаещи в анализа, или сте опитен потребител, ще намерите видеоклипове и статии, благодарение на които да се възползвате максимално от Google Анализ.

Първи стъпки

В контролния списък за настройка и началното ръководство ще намерите въпроси, често задавани от клиентите, когато настройват профила си и започват да анализират данните си. Помощният център съдържа статии за всички функции и аспекти на Google Анализ, включително внедряване, най-добри практики при анализа и отстраняване на неизправности. Тези инструменти бързо Ви осигуряват практическа информация и могат да Ви помогнат при вземането на бизнес решения.

Примери за успешна работа

Питате се как Google Анализ може да помогне за сайта Ви? Предлагаме Ви редица примери за успешна работа на клиенти, които да Ви вдъхновят и да Ви покажат как може да стане това. Научете повече

Семинари и видеоклипове

Сертифицираните партньори на Google Анализ редовно осигуряват обучение за инструмента. Изберете от курсове за начинаещи, средно напреднали и напреднали. Разгледайте предлаганите в района Ви курсове.

Видеоклиповете в официалния канал на Google Анализ в YouTube обхващат от теми за начинаещи до такива за напреднали. Ще се радваме да оцените гледаните от Вас клипове и да ни кажете от кои неща искате да видите повече.