Анализ за мобилни устройства

Разбирането за мобилните Ви сайтове, приложения и реклами и как те стимулират бизнеса Ви става все по-важно с всеки изминал ден. Google Анализ Ви позволява да измервате мобилни сайтове, приложения, както и посещения от мобилни устройства с активиран интернет, включително обикновени телефони и таблети и такива от висок клас. Помагаме на специалистите по маркетинг да са в печеливша позиция на различните екрани и устройства, като им предоставяме практически данни, с чиято помощ посланията им да са уместни за потребителите и да печелят моментите от решаващо значение. Настройте се за създаването на насочени и ефикасни маркетингови кампании, достигащи до посетителите Ви, където и да се намират.

Мобилно устройство

Анализ за мобилни приложения: измервайте стойността на приложението си от край до край

Мобилната среда променя начина, по който хората общуват, работят и се забавляват. Голяма част от нарастващото възприемане и новаторство се стимулира от мобилните приложения. Анализът за мобилни приложения осигурява измерване от край до край на цялостния път, изминат от потребителите към приложенията – от откриването им през изтеглянето до взаимодействието с тях. Отчетите са приспособени за специалистите по маркетинг и програмистите на мобилни приложения, като говорят на езика от най-голямо значение за тях.

Научете повече

Създайте най-добрата практическа работа за потребителите – на различни екрани и устройства

Разглеждането на статистическите данни по местоположение (в раздела „Наслагване върху карта“) Ви позволява да разберете текущия произход на мобилния трафик, както и да прогнозирате къде ще се увеличи. Открийте от кои устройства посетителите намират уебсайта Ви, така че да можете да представите марката си в най-добрите формати за тях. Google Анализ може да покаже от кои мобилни операционни системи и конкретни мобилни устройства идват посетителите на Вашия сайт, мобилно приложение или страница в социална медия.

Научете повече

Измерване на мобилни реклами: разберете стойността на мобилната среда за бизнеса си

Мобилните реклами от Google се показват на мобилни устройства заедно с резултатите от търсенето с нас, в уебсайтове в дисплейната мрежа и в приложения. Използвайте ги, за да представите фирмата си пред хората, докато използват телефоните и таблетите си през целия ден. Установете цели, разбирайки мобилните реализации, и използвайте Google Анализ, за да започнете да измервате успеха днес.

Научете повече.