GoogleАнализ

Инструменти за анализ

Задълбочете се в данните. Със стандартните отчети е лесно да измервате и тълкувате ангажираността на сайта си. А само с няколко кликвания можете бързо да съставите персонализирани отчети и посетителски сегменти и да идентифицирате важни данни, които да споделите с екипа си.

Отчитане в реално време: Измервайте активността, докато се случва

Вижте колко хора са на сайта Ви в момента, откъде са дошли и какво преглеждат. С работата в реално време ще знаете дали новото съдържание на сайта Ви е популярно или дали днешната промоция стимулира трафик към сайта, както и можете да видите незабавно ефектите от съобщения в Twitter и публикации в блогове.

Научете повече

Персонализирани отчети: Дефинирайте информацията, която искате да анализирате

Съставете за минути свое собствено табло за управление с показатели. Вместо да си пробивате път през данните, разполагате с незабавен достъп до нужните Ви отговори. Създавайте отчети за споделяне с колегите си и извадете наяве практическата информация, която трябва да се сподели.

Научете повече

Персонализирани променливи: Създавайте и анализирайте собствени персонализирани сегменти

Персонализираните променливи Ви помагат да разберете сегментите от клиенти и да научите колко ангажирани са тези хора със сайта Ви. Тези променливи Ви позволяват да персонализирате Google Анализ и да събирате клиентските данни, които са най-важни за бизнеса Ви.

Научете повече

Разширено сегментиране: Лесно анализирайте конкретни части от трафика си

Защо някои посещения завършват с продажба за 150 щ.д., а други – не? Можете да научите посредством разширените сегменти. Прилагайте предварително определени сегменти, като например „Посещения с реализации“ или „Органичен трафик“, или създайте свои собствени. Анализирайте отделни сегменти или сравнявайте няколко сегмента във всичките си отчети.

Научете повече

Табла за управление: Организирайте, наблюдавайте и споделяйте основни индикатори за ефективността

Започнете с обобщаващо табло за управление „Индикатори за фирмата“, което съдържа най-важните индикатори за ефективността за организацията Ви. Създайте табло за управление „SEO“, предназначено за оптимизирането за търсещи машини. Във всички табла за управление се работи с хващане и преместване с мишката, те са основани изцяло на приспособления и позволяват голямо персонализиране.

Научете повече

Визуализация: Научете по какъв път минават посетителите през сайта Ви

Google Анализ предлага разнообразни мощни инструменти за визуализация, включително Анализ върху страницата и визуализация на потока. Отчетите за визуализация на потока анализират пътя на посетителите в сайта Ви. А Анализ върху страницата Ви помага визуално да оцените как потребителите взаимодействат със страниците Ви. За да улесним анализа Ви, вградихме редица графики, показващи информацията така, както искате да я видите.

Споделяне: Сега всички в организацията Ви могат да си сътрудничат

Основаното на данни вземане на решения действа най-добре, когато екипите Ви лесно могат да споделят информация. Инструментите за споделяне в Google Анализ позволяват на екипа Ви за покупка на ключови думи да работи безпроблемно с екипите за съдържание и за оптимизиране за търсещи машини. Използвайте функцията Сведения и сигнали, за да откривате неочаквани промени и да известявате колегите си. Означавайте основни събития в историята на профила си, така че да ги виждат други хора. Лесно разработвайте и споделяйте персонализирани табла за управление за показателите, които са важни за бизнеса Ви.

Приложен програмен интерфейс (API) и персонализирания – данните са Ваши, форматирайте ги, както искате

Разполагате с приложения, приставки и персонализиращи се функции, които да Ви помогнат да интегрирате Google Анализ в работните процеси на организацията си. Възползвайте се от решения на трети страни или създайте свои собствени приложения чрез API на Google Анализ.