GoogleАнализ

Получете значима практическа информация

Google Анализ не само Ви позволява да измервате продажбите и реализациите, но и Ви предлага нова практическа информация за това, как посетителите използват сайта Ви, как са стигнали до него и как да ги накарате да се връщат.

Инструменти за анализ

Google Анализ използва като основа мощна и лесна за употреба платформа за отчитане, така че можете да решите кои данни искате да видите и само с няколко кликвания да персонализирате отчетите си.

Научете повече

Анализ на съдържанието

Отчетите за съдържанието Ви помагат да разберете кои части от уебсайта Ви са ефективни и кои страници са най-популярни, за да осигурите по-добра практическа работа за клиентите си.

Научете повече

Социален анализ

Мрежата е социално място и Google Анализ измерва успеха на програмите Ви в социалните медии. Можете да анализирате как посетителите взаимодействат с функциите за споделяне на сайта Ви (като бутона +1 на Google) и се ангажират със съдържанието Ви в социалните платформи.

Научете повече

Анализ за мобилни устройства

Google Анализ Ви помага да измервате въздействието на мобилните устройства върху бизнеса си. А ако създавате мобилни приложения, можете да измервате как хората ги използват чрез предлаганите от инструмента комплекти за разработка на софтуер за iOS и Android.

Научете повече

Анализ на реализациите

Разберете колко клиенти привличате, колко продавате и как потребителите се ангажират със сайта Ви чрез разнообразните аналитични функции на Google Анализ.

Научете повече

Анализ на рекламирането

Оползотворете максимално рекламната си дейност, като разберете какви резултати дават рекламите Ви в социални мрежи, на мобилни устройства, в мрежата за търсене и в дисплейната мрежа. Свържете активността на уебсайта си с маркетинговите си кампании, за да си изясните цялостната картина и да подобрите ефективността на рекламирането си.

Научете повече

Галерия с приложения за Google Анализ

Разширете Google Анализ по нови и вълнуващи начини. Ползвайте разнообразни приложения от галерията на Google Анализ, с чиято помощ да събирате по-подходящи данни, да автоматизирате отчитането и да организирате данните в бизнеса си.  Научете повече