🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Домашно кино | Сериал за бягството на лидера на Черните пантери и романтична комедия с Ан Хатауей

Какво ново по стрийминг платформите

The Big Cigar

Преди години статия на журналиста Джошуа Беърман, публикувана в списание Wired, служи за вдъхновение на сценарий на филма "Арго" с Бен Афлек. Сега друг негов материал от 2012 г. в Playboy е адаптиран в минисериал. Той е посветен на създателя на Партията на Черните пантери Хюи П. Нютон, който през 1974 г. е принуден да избяга от Щатите в Куба заради преследване от страна на ФБР и обвинение в престъпление, което твърди, че не е извършил. Прави го с помощта на своя добър приятел и филмов продуцент Бърт Шнайдер, продуцент на "Волният ездач", както и няколко други знаменитости. Поредицата с биографична история показва как дуото организира фалшив филм, за да избегне властите, но и да промени обществените нагласи. В главната роля е Андре Холанд.

Премиера, Apple TV+, 17 май

The Idea of You

Романтична комедия с участието на Ан Хатауей и Никълъс Галицин. Филмът разказва за 40-годишната самотна майка Солен Маршан (Хатауей), която започва изненадваща страстна връзка с 24-годишния Хейс Кембъл (Галицин), вокалист на световноизвестна момчешка група.

Премиера, Prime Video

"Случаят Кюри" и "Случаят Тèсла"

Първи български детски игрални филми, налични в онлайн стрийминг платформата HBO Max. Подходящи за цялото семейство, филмите на режисьора Андрей Хадживасилев, разказват за приключенията на Тони и Рая. Сюжетите на двата комедийно-занимателни филма са свързани, но и самостоятелно завършени истории.

Премиера, HBO Max

Все още няма коментари
Нов коментар