Над милион фирми разчитат на Google AdWords. Ето защо

Нека намират бизнеса Ви

Независимо дали искате да доведете нови посетители на уебсайта си, да увеличите продажбите онлайн, да накарате телефоните да зазвънят или да убедите клиентите да се връщат за още, Google AdWords може да Ви помогне.

Достигнете до клиенти навсякъде в мрежата

Можете да достигнете до подходящи клиенти на подходящи уебсайтове навсякъде в мрежата. Разнообразни опции Ви дават възможност да насочвате по вида на уебсайта, типа на аудиторията или чрез ремаркетинг, когато и където има полза от това.

Премахнете догадките от маркетинга си

Измеримост, отчетност, гъвкавост

Google AdWords Ви показва колко хора са забелязали рекламите Ви и какъв процент са кликнали, за да посетят уебсайта Ви, или са Ви се обадили. С помощта на инструментите за проследяване дори може да видите действителните продажби, които генерира уебсайтът Ви като пряко следствие от рекламите Ви.

Лесен достъп до информация за рекламите Ви

Можете по всяко време да видите как се представят рекламите Ви, като влезете в профила си в Google AdWords. За да Ви спестим време, ще Ви изпращаме и месечно обобщение с основните и най-значими статистически данни и стойности.

Пускайте, спирайте, поставяйте на пауза, тествайте

Можете да оптимизирате рекламите си, да изпробвате нови ключови думи за търсене, да поставяте кампанията си на пауза и да я стартирате отново, когато пожелаете – всичко това безплатно и направо в Google AdWords.

Можете по всяко време да видите как се представят рекламите Ви в Google AdWords.

Кликвания

30570

Честота на кликване

0.18%

Средна цена на кликване

0.1 лв

Цена

3057 лв

Точното място, точното време

Рекламирайте локално или глобално

Насочвайте рекламите си към клиенти в определени държави, региони или градове или в определен радиус от Вашия офис или магазин.

Достигайте до точните хора в точния момент

Хората намират фирмата Ви с Google точно когато търсят това, което предлагате.

Прясна италианска паста
www.italianskirestorant.bg
Автентични италиански специалитети.
Вижте нашето меню.

Прясна италианска паста
www.italianskirestorant.bg
Автентични италиански специалитети.
Вижте нашето меню.

Достигайте до клиентите си на всякакви устройства

В днешния мобилен свят трябва да рекламирате на всяко устройство, което клиентите Ви използват – настолни и преносими компютри, таблети и мобилни устройства. По този начин, когато хората търсят, сърфират или купуват, Вие ще бъдете там.