Вижте какво сме намислили

Запознайте се със социалната страна на Google Карти, научете съвети и похвати и се свързвайте с други потребители.

Следете пътешествието ни

Запознайте се с новата версия на Google Карти

Практическа работа, чиято цел е да открои най-важното за вас при всяко търсене.

Пътувайте, без да попадате в задръствания

Осигурете си професионална навигация по пътищата. Google Карти динамично пренасочва маршрута въз основа на информация за трафика в реално време, като дори ви съветва в коя лента да се движите.

Photo

Забравете задръстванията

Наблюдавайки информацията за трафика в реално време, Google Карти може да ви помогне да намерите най-добрия маршрут до крайната ви цел.

Photo

Бъдете винаги стъпка напред

Не се притеснявайте да не изпуснете скритата отбивка. Навигацията отсечка по отсечка и напътствията за подходяща лента ви помагат при всяка стъпка от пътя.

Photo

Превключвайте в движение

Google Карти динамично пренасочва маршрута въз основа на модели на предстоящия трафик, като ви помага да избегнете задръстванията.

Добре дошли в квартала

Безброй места около вас чакат да бъдат проучени. Търсите място за хапване? Прегледайте ресторантите наоколо, намерете този, който ви харесва, разгледайте го отвътре и дори направете резервация – всичко това от самото приложение Google Карти.

Photo

Хората говорят

Двоумите се между две места? Прегледайте отзивите, за да вземете решение въз основа на тях.

Photo

Вижте отвътре

Разгледайте предварително мястото, на което отивате, с Business View и Вътрешни карти.

Вашият свят: Както никога не сте го виждали.

Какво представлява картата, когато стане нещо повече от карта? Обиколка на Луната, билет до Марс и изглед на Земята от птичи поглед, от най-високите планини до най-ниските долини – и всичко, което се намира между тях.

Photo

Вселената чака

Вижте Млечния път, спрете за кратко на Марс и разгледайте светлата страна на Луната. Не е нужен космически кораб.

Photo

Посетете всеки град в света

Използвайте Сателит и Street View, за да разгледате отново местата, където вече сте били, и да откриете тези, на които винаги сте искали да отидете.

Photo

Докоснете се до най-великолепните места в света

С Art Project можете да прескочите до Версайския дворец, да се разходите около Белия дом, да разгледате Националния музей на Токио и още много други места.

Персонализирайте Карти

Влезте в профила си в Google, за да персонализирате Карти. Запазете домашния и служебния си адрес, проследявайте местата, които сте преглеждали, и получете бърз достъп до тези, които наскоро сте търсили.

Photo

Кажете на други хора

Споделете местните си знания и разкажете по-съдържателна история, като създадете персонализирана карта в My Maps на любимите си места – близки и далечни.

Photo

Дайте почивка на пръстите си

Запазете домашния и служебния си адрес в Google Карти и те автоматично ще бъдат попълвани за по-бързо търсене. Възможно е също да дадете достъп на приложението Google Карти до контактите си под Android и iPhone, за да може бързо да търсите записаните адреси.

Photo

Какво мислите?

Съставете отзив, за да обсипете с похвали любимите си места, дайте критична оценка на тези, които не харесвате, добавете свои собствени снимки и проследявайте активността си при всяка стъпка от пътя.

На мобилни устройства

Изтегляне на Google Карти

С новия дизайн на приложението Google Карти за таблети, за iPhone и устройства с Android можете по-бързо и по-лесно да се придвижвате в заобикалящия ви свят.

Download on the App Store Get it on Google Play

Дайте своя принос за Google Карти

Вашият принос ще спомогне да направим продукта Google Карти по-добър за всички.


360-градусова панорама

Споделете света си в 360°.


Business View

Създайте интерактивна обиколка на бизнеса си.


Вътрешни карти

Интегрирайте етажните си планове с Google Карти.