Вижте какво сме намислили

Запознайте се със социалната страна на Google Карти, научете съвети и похвати и се свързвайте с други потребители.

Следете пътешествието ни

Запознайте се с новата версия на Google Карти

Практическа работа, чиято цел е да открои най-важното за вас при всяко търсене.

Пътувайте, без да попадате в задръствания

Осигурете си професионална навигация по пътищата. Google Карти динамично пренасочва маршрута въз основа на информация за трафика в реално време, като дори ви съветва в коя лента да се движите.

Photo

Забравете задръстванията

Наблюдавайки информацията за трафика в реално време, Google Карти може да ви помогне да намерите най-добрия маршрут до крайната ви цел.

Photo

Бъдете винаги стъпка напред

Не се притеснявайте да не изпуснете скритата отбивка. Навигацията отсечка по отсечка и напътствията за подходяща лента ви помагат при всяка стъпка от пътя.

Photo

Превключвайте в движение

Google Карти динамично пренасочва маршрута въз основа на модели на предстоящия трафик, като ви помага да избегнете задръстванията.

Добре дошли в квартала

Безброй места около вас чакат да бъдат проучени. Търсите място за хапване? Прегледайте ресторантите наоколо, намерете този, който ви харесва, разгледайте го отвътре и дори направете резервация – всичко това от самото приложение Google Карти.

Photo

Хората говорят

Двоумите се между две места? Прегледайте отзивите и снимките от хората, които живеят там, за да вземете решение въз основа на тях. Или още по-добре – присъединете се към Местни гидове и споделяйте любимите си места.

Photo

Вижте отвътре

Разгледайте предварително околностите на дестинацията си със Street View и Вътрешни карти.

Вашият свят: Както никога не сте го виждали.

Какво представлява картата, когато стане нещо повече от карта? Обиколка на Луната, билет до Марс и изглед на Земята от птичи поглед, от най-високите планини до най-ниските долини – и всичко, което се намира между тях.

Photo

Вселената чака

Вижте Млечния път, спрете за кратко на Марс и разгледайте светлата страна на Луната. Не е нужен космически кораб.

Photo

Посетете всеки град в света

Използвайте Сателит и Street View, за да разгледате отново местата, където вече сте били, и да откриете тези, на които винаги сте искали да отидете.

Photo

Докоснете се до най-великолепните места в света

С Art Project можете да прескочите до Версайския дворец, да се разходите около Белия дом, да разгледате Националния музей на Токио и още много други места.

Персонализирайте Карти

Влезте в профила си в Google, за да персонализирате Карти. Запазете домашния и служебния си адрес, проследявайте местата, които сте преглеждали, и получете бърз достъп до тези, които наскоро сте търсили.

Photo

Кажете на други хора

Споделете местните си знания и разкажете по-съдържателна история, като създадете персонализирана карта в My Maps на любимите си места – близки и далечни.

Photo

Дайте почивка на пръстите си

Запазете домашния и служебния си адрес в Google Карти и те автоматично ще бъдат попълвани за по-бързо търсене. Възможно е също да дадете достъп на приложението Google Карти до контактите си под Android и iPhone, за да може бързо да търсите записаните адреси.

Photo

Какво мислите?

Съставете отзив, за да обсипете с похвали любимите си места, дайте критична оценка на тези, които не харесвате, добавете свои собствени снимки и проследявайте активността си при всяка стъпка от пътя.

На мобилни устройства

Изтегляне на Google Карти

С новия дизайн на приложението Google Карти за таблети, за iPhone и устройства с Android можете по-бързо и по-лесно да се придвижвате в заобикалящия ви свят.

Download on the App Store Get it on Google Play

Дайте своя принос за Google Карти

Вашият принос ще спомогне да направим продукта Google Карти по-добър за всички.


Местни гидове

Печелете награди, като допринасяте в Google Карти.


Създаване на Street View

Споделете света си в 360°.


Наемане на професионалист по Street View

Популяризирайте бизнеса си с виртуална обиколка.


Вътрешни карти

Интегрирайте етажните си планове с Google Карти.